Gelukkig valt de gelijkmaker nog voor het einde, en wordt er verlengd.
Na de maandagavond 'away' tegen SC Telstar, staat er voor de Geelblauwen de tweede 'away day' gepland. Aanstaande vrijdag (24 augustus red.) reizen we af naar Groesbeek. En jij kan daar bij zijn!

Wie van de drie?
Er zijn weer drie manieren waarop jij de weg naar Groesbeek kan gaan vinden.

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling. Je kan dus gewoon met je eigen vervoer op pad. Een kaartje koop je tot en met aanstaande woensdag bij RKC Waalwijk. Voor één ticket betaal je €.10,-. Een persoon mag maximaal 4 kaarten kopen. Let op! De uitkassa blijft in Groesbeek gesloten.

Niet in staat om met eigen vervoer af te reizen? Geen nood! De SV's van RKC organiseren een busreis. Bij de nieuwe SV Wij Vormen Tezamen betaal je €.17,50 voor een combiticket (reis + toegang). Reis je met de SV RKC? Leden betalen daar €.16,- voor een kaartje. Als niet-lid ben je €.22,50 kwijt voor een zogenoemd combiticket. Behalve als je met een lid van de SV reist. Zij kunnen namelijk één extra ticket krijgen tegen een ledenprijs.

Bij de eerste 'away' waren er een kleine 200 supporters uit Waalwijk. Kunnen we dat aantal evenaren, dan wel overtreffen in Groesbeek?