Met de verkoop van loten wil Stichting Steun RKC Waalwijk namens de supporters en Business Club leden één of twee obligaties kopen om RKC Waalwijk te helpen. Met dit lot draag je bij aan de toekomst van de club én maak je kans op een gloednieuwe KEUKEN, een leuke VAKANTIE, een mooie FIETS en nog veel meer andere mooie prijzen!

Stichting Steun RKC organiseert een loterij ten behoeve van de aanschaf van een Obligatie. RKC Waalwijk maakte onlangs bekend te zijn gered van de ondergang maar voegde daar direct aan toe dat er nog meer obligaties verkocht moeten worden om in de toekomst weer te kunnen groeien naar de niveaus die we gewend zijn van ONS RKC Waalwijk.

De trekking van de Steun RKC loterij vindt plaats op 9 mei 2015, loten zijn bij de komende thuiswedstrijden te koop bij de poort van het stadion of in de RKC Waalwijk Fanshop, tevens kun je 24/7 online loten bestellen en betalen via IDEAL

Help de club en koop je lot(en) online op www.steunrkc.nl Een lot kost €10,- per stuk, elf loten voor € 100,-

UPDATE: 16-4-2015

Voorafgaand aan de wedstrijd RKC Waalwijk FC Eindhoven zullen bij de toegangspoorten van het stadion verkopers van de Stichting Steun RKC aanwezig zijn. Ook bij deze verkopers kunnen de gewilde loten van de Stichting Steun RKC te koop zijn. De loten zijn tevens verkrijgbaar met de inmiddels bekende RKC Waalwijk munten.

Mocht je niet willen wachten met de aanschaf van loten dan kun je ook  je loten online op www.steunrkc.nl aanschaffen. Dit kan zowel via de mobiele telefoon, tablet als de PC.  Een lot kost €10,- per stuk, elf loten voor € 100,-  #Metznallen gaan we voor tenminste 1 obligatie!