In het kader van het  75-jarige bestaan  van RKC Waalwik zal het Huis van Waalwijk in de laatste week van augustus omgetoverd worden tot “het Huis van RKC”. Het voormalige gemeentehuis zal deze week volledig in het thema staan van RKC Waalwijk en haar geschiedenis. Help jij de club aan bijzondere items met een verhaal die jij nog thuis hebt liggen?

Om de geschiedenis van onze mooie club zo goed  en uitgebreid mogelijk weer te geven zijn wij op zoek naar RKC Waalwijk gerelateerde relikwieën, zoals: foto’s, shirts, bekers, drukwerken, voetbalschoenen, vlaggen, sjaaltjes, ballen et cetera. Alle voorwerpen die een verband hebben met RKC Waalwijk zijn meer dan welkom!

 

Beschik jij over één (of meerdere) item(s) die absoluut niet mogen ontbreken in het Huis van RKC? Stuur dan een e-mail waarin je kenbaar maakt welk(e) voorwerp(en) je beschikbaar wilt stellen, het verhaal dat bij het voorwerp hoort en eventueel  een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Er zal vervolgens contact met je opgenomen worden.

In een later stadium zullen wij jullie verder informeren over dit mooie initiatief!