RKC Lego actieRKC Waalwijk maakte gisteren bekend gered te zijn van de ondergang. De Waalwijkers verkocht voldoende obligaties om te kunnen voortbestaan, maar de club is nog niet waar het wil zijn. Sportief gezien is het een zwaar seizoen en om in de komende seizoenen stappen voorwaarts te maken wil de club nog enkele obligaties verkopen zodat de club de selectie kan versterken. Een van de mogelijkheden om obligaties te verkopen zijn supporters acties. Een van die acties is de verkoop van  een Lego SeizoensClubCard voor het Lego Mandemakers Stadion. Voor Slechts 5 euro per seizoen bent u al verzekerd van een plekje dit unieke project!

Voor slechts €5,- kan je SeizoenClubCard kopen in het Mini Mandemakers Stadion. Je krijgt dan een lego-supporter, die in het plaats neemt in het vak naar keuze.Bij aanschaf van een Lego RKC Waalwijk SeizoensClubCard is er de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst tien RKC Waalwijk Lego Supporters. De RKC Waalwijk Lego Supporters blijven gedurende anderhalf seizoen in het stadion staan je staat dus al dit seizoen op de lego tribune. Op deze manier  ben je niet alleen bij alle thuis wedstrijden van mini-RKC, maar steun je met deze bijdrage ook nog eens onze mooie club opweg naar een mooie toekomst! Naast het steunen van ONS RKC maak je ook zelf nog kans op prijzen.

 De afgelopen maanden heeft RKC Waalwijk fan Jourian Bax uit Elshout het complete Mandemakers Stadion tot in detail met Lego nagebouwd. Het project kostte hem ongeveer 600 uren, 40.000 steentjes en €5.000,-, maar het resultaat mag er wezen. Het schaalmodel is 2,25 meter lang en 1,75 meter breed geworden. De komende tijd zal het lego Mandemakers Stadion in de Fanshop of de Business club te zien zijn. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij een wedstrijd een Lego SeizoensClubCard aan te schaffen de kaarten zijn ook digitaal verkrijgbaar.