De handtekeningen worden verzameld en binnenkort aangeboden aan de gemeenteRKC Waalwijk heeft het financieel gezien zwaar, en verkoopt obligaties om er boven op te komen. De Obligaties kosten 25.000 euro per Obligatie. Het geld dat opgehaald wordt met de obligaties is onder andere bedoeld om jeugdige spelers vast te kunnen leggen zodat RKC in de toekomst weer transfergelden kan ontvangen zodat de volgende stappen gemaakt kunnen worden richting een gezonde toekomst. Veel supporters hebben inmiddels aangegeven bereid te zijn de club te steunen door te Participeren in een Obligatie, en Stichting Steun RKC pakt het initiatief op bij de wedstrijd RKC Waalwijk - Roda JC

Dat supporters een Obligatie weten te kopen van de club is een super initiatief, de Waalwijkse supporters laten daarmee aan potentiële kopers van Obligaties zien dat er in Waalwijk wel degelijk draagvlak is voor een schitterende betaald voetbal organisatie. De Stichting steun RKC wil uit naam van de Waalwijkse supporters deze Obligatie aanschaffen en wil door middel van een grote actie het benodigde bedrag incasseren.

De Wedstrijd RKC Waalwijk - Roda JC zal in het teken staan van deze actie.  De Stichting Steun RKC is op zoek naar zoveel mogelijk vrijwilligers die op 16 januari willen helpen om deze actie een succes te maken. Geleleger.nl en de Stichting Steun RKC  zijn er van overtuigd dat we deze actie #metznallen tot een succes kunnen maken. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@steunrkc.nl.

2500 man op de tribune die allemaal 10 euro willen doneren is voldoende om als supporters zijnde een statement te maken. Remco Oversier, Ben Mandemakers, Eric Berkhof, de gemeente Waalwijk en alle overige Stakeholders hebben hun aandeel gehad in de redding van ONS RKC Waalwijk. Nu wij als Supporters aan de beurt.


Ideeen, steun, mensen, alles is welkom bij de stichting. Stuur even een kort berichtje naar info@steunrkc.nl en steun ons steunen!

Update 21-12-2014 Stichting Steun RKC heeft inmiddels de organisatie van het aankopen van een Obligatie opgepakt. Dit plan komt na de roep van vele supporters om gezamenlijk een obligatie te kopen. Om deze actie dan ook een succes te maken zoekt te stichting nog vrijwilligers die voor de wedstrijd tegen Roda JC hun steentje willen bijdragen om deze actie tot een succes te maken. Twijfel dus niet en meld je aan via de bekende kanalen van de Stichting Steun RKC. De steun en hulp van supporters is hard nodig!