Gracenote is een grote speler in de wereld van sportstatistieken. Over de gehele wereld verzamelen ze data om dat vast te leggen in talloze overzichten. In Nederland verzorgt Gracenote onder andere alle voetbalwetenswaardigheden voor onder andere Nu.nl en teletekst.

Voor het komende seizoen is Gracenote op zoek naar een correspondent die de thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK bezoekt en de noemenswaardige gebeurtenissen wil doorgeven.

Hoe ziet je avond er uit? Je gaat naar het stadion en belt even met Gracenote. Je krijgt te horen op welk telefoonnummer je mag inbellen en je loopt even naar de hoofdingang om het opstellingsbriefje te fotograferen en door te appen. Het begin en einde van de eerste helft, het begin en einde van de tweede helft, doelpunten, wissels en eventuele kaarten bel je door. In de rust vraag je bij RKC even de toeschouwers aantallen op en geef je door. Na de wedstrijd check je teletekst en je ziet daar keurig de door jouw verstrekte gegevens terug.

Gracenote geeft je twee keer per seizoen een vergoeding voor de gemaakte kosten.

Bezoek je de thuiswedstrijden van RKC, vind je het leuk om op een actieve manier betrokken te zijn bij de wedstrijden en zou je de gegevens door willen geven aan Gracenote, stuur dan even een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.