De nieuwe aanwinst Imad Najah.Imad Najah is weer te bewonden op het Waalwijkse trainingsveld. Niet om een contract te verdienen maar om fit te worden. RKC sprak met Najah af dat hij na de zomerstop bij het ontbreken van een nieuwe werkgever hij in Waalwijk verder mocht revalideren.

Imad Najah kwam als grote belofte naar Waalwijk, 1 á 2 goedde seizoenen zouden er voor moeten zorgen dat Najah een stap hoger kon maken en RKC een mooi bedrag kon ontvangen. Helaas liep het voor beide partijen anders. Najah scheurde tot twee keer toe zijn kruisbanden af waardoor hij twee lange periodes van revalideren doorliep. Uiteindelijk is het contract van de uit utrecht afkomstige middenvelder in onderling overleg niet verlengd.

Samen met de Waalwijkse Fysiotherapeuten gaat Najah de laatste fase van zijn herstel in en kan hij eventueel ook nog aansluiten bij groepstrainingen van Peter van den Berg. Een contract zit er niet in voor de middenvelder, ook een overeenkomst op Amateurbasis behoort niet tot de mogelijkheden. De Waalwijkers investeerde flink in het middenveld waardoor daar geen plaats meer is voor nog een middenvelder.

'' Hij is misschien wel de beste speler van de laatste jaren geweest bij RKC. Maar dan hadden we andere keuzes moeten maken,Maar natuurlijk willen Najah helpen om fit te worden zodat hij bij een mooie club aan de slag kan" geeft Peter van den berg aan tegenover het Brabants Dagblad.