Geleleger.nl is de afgelopen seizoenen een bekende supporterswebsite van ONS RKC Waalwijk geworden. Van wedstrijd verslagen tot nieuwtjes zijn te vinden op de website, en via de reacties en het gastenboek is Geleleger.nl een online discussieplatform geworden voor en door supporters. Om net als RKC ook in de toekomst actief te blijven willen wij de komende transferperiode ons team versterken.

Door diverse oorzaken is het aantal actieve beheerders in een raptempo afgenomen wat niet altijd ten goede komt aan de kwaliteit van de website, om ook in de toekomst dé website voor en door supporters van ONS RKC Waalwijk te blijven zijn wij opzoek naar JOU!

- Blijf jij graag op de hoogte van ONS RKC Waalwijk
- Heb jij de mogelijkheid om overdag en in de avonden artikelen te plaatsen (indien nodig)
- Vind je het leuk om teksten te schrijven

Denk jij ons met jou kwaliteiten van dienst te kunnen zijn, of heb jij voor jou opleiding een platform nodig om je kwaliteiten verder te ontwikkelen?stuur dan een mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. en wellicht ben jij de eerste versterking van Geleleger.nl