Daan Rienstra blijft langer in Waalwijk, de Middenvelder heeft zijn overeenkomst verlengd en ligt nu vast tot 2019.Rienstra speelt sinds 2015 in Waalwijk en speelde reeds 69 Wedstrijden in het geelblauw. Rienstra heeft zich de afgelopen seizoenen opgewerkt tot een gewaardeerde kracht op het Waalwijkse middenveld, wat beloond wordt met een nieuwe overeenkomst voor de middenvelder.

Ton Verkerk licht toe;"We zijn blij te melden dat we de ontwikkeling en bijdrage van Daan aan het elftal mogen belonen met deze contractverlenging. Daan is een goed voorbeeld van een speler die de afgelopen jaren met de club is meegegroeid. De lat gaat omhoog bij RKC Waalwijk én ook voor Daan. We verwachten veel van hem komend seizoen…!’’