RKC Waalwijk is in haar zoektocht opzoek naar versterking onder andere uitgekomen bij Frank Van der Struijk de inmiddels 32 jarige verdediger verklaarde dinsdagmorgen in het Brabants Dagblad dat verschillende clubs blijk hebben gegeven van interesse. Ons RKC Waalwijk is een van de geintereseerde clubs aldus het dagblad, RKC lijkt stevige concurrentie te hebben ook een club die in het hoog rechterrijtje van de eredivisie eindigde heeft interesse. Andere namen van clubs zijn niet genoemd.

,,Ik zit nu in een positie dat ik rustig af kan wachten", aldus Van der Struijk, die er al achttien seizoenen als betaald voetballer op heeft zitten. ,,Ik wil nog twee jaar als profvoetballer door en ben bereid daarvoor weer te verhuizen. Pas daarna wil ik de stap naar het amateurvoetbal maken."