Kevin Owusu Asare maakt de overstap van FC Volendam naar RKC Waalwijk. Asare komt op amateurbasis naar Waalwijk, of de aanvaller die zo wel op de vleugel als achter de spitsen aan de slag kan aansluit bij de belofte ploeg of bij de eerste selectie is op dit moment nog niet bekend. Asare speelde het afgelopen seizoen 27 wedstrijden voor Jong Volendam dat uit komt in de derde divisie.

“Ik hoop bij RKC Waalwijk veel aan spelen toe te komen door keihard te werken op de trainingen. Een nieuwe start en een nieuwe club, ik heb er veel zin in”, aldus Asare in een korte reactie aan PéSide.

RKC Waalwijk meldt de transfer zelf nog niet, dat deed men eerder ook niet bij de komst van andere belofte spelers waaronder de recent aangetrokken Kay huijgens, Huijgens komt over van Achilles Veen. Huijgens komt uit de jeugd van OJC-Rosmalen en speelde ook voor 2e divisionist TEC uit tiel alvorens hij sinds januari uitkwam voor Achilles Veen.