RKC Waalwijk heeft in doelman Jordy Deckers haar eerste zomerse versterking gevonden. De doelman komt transfervrij over van FC Oss en tekent voor één seizoen in Waalwijk. Samen met Nils den Hartog en Etienne Vaessen zal de bijna 28 jarige doelman strijden voor een plek onder de Waalwijkse lat.

Remco Oversier: “We hebben onze supporters in onze seizoenkaart verlengactie gevraagd naar hun mening omtrent het versterken van onze selectie en zij hebben daarin duidelijk aangegeven dat de eerste prioriteit dient te liggen op de defensie. Momenteel ligt onze focus dan ook op het versterken van deze linie. Met Jordy trekken we een ervaren en evenwichtige doelman aan, die weet wat er wordt gevraagd wordt in de Jupiler League.” 

“RKC Waalwijk is ambitieus, en ik ben dat ook,” aldus Jordy Deckers. “Ik kijk er naar uit om hier samen met de club verder te groeien en met de plannen die er liggen en de stappen die er de afgelopen seizoenen hier zijn gezet heb ik er alle vertrouwen in dat ik hier minimaal één mooi seizoen tegemoet ga.”