RKC Waalwijk zou RKC niet zijn als het niet met wederom een sterk stukje creativiteit op de proppen kwam. RKC Waalwijk organiseert op 8 juni 2017 een heus boksgala in het Mandemakers stadion. Diverse sponsoren zullen met elkaar het gevecht aan gaan en ook Remco Oversier zal de handschoenen aantrekken. Oversier daagde Willem II Directeur Berry van Gool uit die de uitdaging accepteerde. Het Boksgala ''Leeuwen van de Langstraat' is de opvolger van de benefiet avond die de afgelopen seizoenen enorme bedragen opleverde voor de Waalwijkse club.

Op de middenstip van het stadion zal een heuse boksring verschijnen, en om de ring heen zullen diverse tafels worden geplaatst voor de aanwezigen. In wedstrijden van drie keer ander halve minuut zullen de deelnemers elkaar te lijf gaan. Doel van de avond is uiteindelijk een zo hoog mogelijk bedrag op halen zodat de club haar selectie verder kan versterken en sportief kan doorgroeien. "Uiteindelijk is geld ophalen natuurlijk het doel", zegt Remco Oversier, tegen over Omroep Brabant. "Er worden rondom de ring tafels verkocht, de boksers kunnen gesponsord worden en er zal een mooie veiling plaatsvinden."

De deelnemers die meedoen, worden niet aan hun lot over gelaten. Er is een mooi voorbereidingsprogramma zodat de deelnemers goed voorbereid in de ring verschijnen. "De ondernemers worden wel begeleid", zegt organisator dhr Maarschalkerweerd tegenover het Omroep Brabant"Die gaan zes weken in training in een professionele boksschool hier in Waalwijk. Daar zit ook een fysiotherapeut bij, dus die begeleiding is ook echt goed."

"We zitten nu op de helft van het aantal wedstrijden dat we willen hebben", zegt mede-organisator Gijs van der Velden. "We willen acht tot tien wedstrijden, dus dat betekent zestien tot twintig ondernemers. Met acht aanmeldingen binnen gaan we dus de goede kant op."

Remco de Rosser VS. Boemboem Berryl
Oversier al snel om gedoopt tot Remco de Rosser is niet te flauw om zelf ook de ring in te stappen. De Waalwijkse directeur daagde zijn tilburgse opponent Berry van Gool (allias Boem Boem Berry)uit die de uitnodiging accepteerde. De supporters uit Waalwijk en Tilburg krijgen op deze manier toch een onderling duel. Op het veld is de wedstrijd immers al enkele seizoenen niet gespeeld door degradatie en promotie van beide clubs.