Collin Seedorf vertrekt mogelijk alsnog bij RKC. De verdediger die kort voor de winterstop tegen de verwachting in toch zijn wedstrijden mee pikte gaat stage lopen bij FC Stal Kamianske. Seedorf leek tijdens de zomer nog op weg naar Griekenland, maar PAE Veria kreeg destijds de financieen niet rond om Seedorf aan te trekken.

RKC Waalwijk maakte er van de zomer al geen geheim van dat de jongeling bij interesse voor zijn kans mocht gaat bij een andere club. het centrum van de verdediging heeft met het terugkeren van Ingo van Weert weer een extra optie erbij waardoor de kans op speeltijd voor Seedrof verder zou afnemen.  In Oekranine kan komt seedorf landgenoot Boy Deul tegen, Deul speelde de afgelopen seizoenen voor FC Emmen en werkte in oekraine dit seizoen samen met trainer Joop Gall, Seedorf zal de nederlandse oefenmeester echter niet tegen komen. De club besloot onlangs niet verder te gaan met de Nederlander die op interimbasis actief bij FC Stal Kamianske.

Het is niet bekend of RKC een transfersom voor de verdediger verlangd, mogelijk gaat men akkoord met een transfervrije status zodat het vrijgekomen salaris kan worden geinvesteerd in de huidige selectie. Met Sno en Lazic wist RKC zich al twee keer te versterken deze transferperiode, Seedorf zou de eerste speler zijn die de Waalwijkers dit seizoen verlaat. Verder beleeft RKC een vrij rustige transferperiode.