Fred Benson en Ingo van Weert zijn de eerste twee spelers die de Waalwijkse zieken boeg hebben verlaten. Beide spelers zijn langetijd uit de roulatie geweest waarbij van Weert het langste uit de roulatie was. Net voor het duel met Telstar sluiten beide heren weer aan wat de Waalwijkse Technische staf weer wat extra mogelijkheden geeft in de selectie. Rob van Sonsbeek en Nando Wormgoor zijn wel nog steeds aanwezig in de Ziekenboeg en werken aan hun herstel.

Fred Benson raakte halverwege het de eerste seizoens helft geblesseerd, en Ingo van Weert stond al langer buiten spel. De Waalwijkers hebben defensief al enkele wedstrijden moeten improviseren, dus het terug keren van de voormalig eigen jeugdspeler is voor de technische staf een welkome aanvulling.

Rob van Sonsbeek en Nando Wormgoor zijn voorlopig nog afwezig, Van Sonsbeek heeft al sinds zijn komst naar Waalwijk klachten en het is de spits nog niet gelukt om klachten vrij in actie te komen voor de Waalwijkers. Wanneer beide heren weer zullen aansluiten bij de groepstrainingen is nog niet bekend.