De door FC utrecht opgeleide Gevero Markiet traint de komende periode mee met RKC. De Waalwijkers testen de verdediger de komende dagen en bekijken of hij een versterking zal zijn voor de Waalwijkse defensie. Markiet werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Helmond Sport, daarvoor speelde hij 58 duels in de voor de club uit de domstad.

RKC strijkt te komende dagen neer in Reusel, daar zal de ploeg van Peter van den Berg zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft waarin men zich wil plaatsen voor de Play-offs.
Met Sno en Lazic zullen er twee nieuwe gezichten zich melden bij de selectie, en ook Markiet zal zich daar melden. Markiet is een rechtsback die ook centraal in de verdediging kan spelen. Op dit moment is Steef Nieuwendaal de enige speler die met regelmaat in het centrum staat. Met Wormgoor,Greene en Seedorf heeft Nieuwendaal al verschillende collegas naast zich gehad. In Reusel zal RKC ook een oefenwedstrijd afwerken tegen een regio team. Waarna de voorbereiding in Waalwijk verder gaat.