RKC boekt wederom een top winst. De Waalwijkers die onder aanvoering van Remco Oversier de afgelopen seizoenen winsten boekte maar ook op het gebied van de schuldsanering een fantastisch resultaat boekte met de definitieve redding tot gevolg, hebben over het seizoen 2015-2016 een winst van maarliefst 407.000 euro geboekt. Het aantal toeschouwers groeit als enige punt binnen de club niet.

RKC heeft sportief zware jaren achter de rug, alles stond in het teken van de definitieve redding van ONS RKC. De volledige bedrijfsvoering is doorgelicht en aangepast waar mogelijk. Het gevolg was dat RKC de afgelopen seizoenen al kleinere winsten boekte, maar dit seizoen boeken de Waalwijkers maar liefst 407.000 euro winst. Een ongekend resultaat op een begroting van slechts 3,1 miljoen.

RKC zit in alle faccetten in de lift. Sportief groeien de Waalwijkers naar een niveau dat aantrekkelijk voetbal oplevert, De ploeg is vol op in de race voor een plek in de play-offs en het verleden heeft aangetoond dat er mooie stunts mogelijk zijn in de play-offs. Naast het sportieve is de club ook financieel in de lift, de schuldenlast is drastisch verlaagd en de winsten zijn aanwezig. Het enige zorge kind binnen de club lijken op dit moment het aantal toeschouwers te zijn. Daar RKC zelfs in het seizoen dat het laatste werdt nog zon kleine 3000 toeschouwers had, zitten er op dit moment minder toeschouwers op de tribune, Het historisch diepte punt is zelfs dit seizoen bereikt met het laagste aantal toeschouwers bij een competitie wedstrijd. Hopelijk gaan de resultaten de toeschouwers van het verleden weer terug brengen naar ons Mandemakers Stadion. Tijd voor supporters om in actie te komen om de mensen om zich heen weer warm te maken voor een rentree op Manfield Road!

bekijk hier het volledige Jaarverslag.