De kogel is door de kerk! De Waalwijkse gemeenteraad heeft gisteravond voor de verkoop van het Mandemakers Stadion gezet. Daarmee is het stadion definitief verkocht aan projectontwikkelaar PPO. Naast het stadion zal ook de lening overgaan op PPO en zal inversteringsgroep 'de Bailleur' haar vorderingen laten vallen. RKC behoudt door deze inspanningen haar licentie betaald voetbal omdat het negatief eigenvermogen drastisch wordt terug gedrongen.

 

Met een ruime meerderheid (21 voor en 5 tegen) werd er gisteravond voor verkoop gestemd. Daarmee komt er een einde aan een meer jaren plan waarbij RKC definitief verlost is van de schulden uit het verleden. RKC balanceert niet meer op het randje door haar hoge negatieve eigen vermogen en kan met trots de toekomst in. Sportief is de weg omhoog al ingezet en ook financieel is de club weer groeiende. 

Langs deze weg willen wij namens alle supporters de mensen bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben en dan in het bijzonder;  Remco Oversier, de Gemeente Waalwijk, Project ontwikkelaar PPO en investeringsgroep 'De Bailleur'
BEDANKT!