Mohamed Mezghrani was een van de nieuwe gezichten dit seizoen bij RKC en maakte onlangs definitief de overstap van de belofte naar de eerste selectie. Vandaag komt daar het ondertekenen van zijn eerste contract bij RKC bij. RKC enMezghrani hebben een akkoord bereikt over een overeenkomst tot de zomer van 2018.

“Mohamed  is de eerste speler uit ons tweede elftal die een contract tekent. Iets waar zowel hij als wij trots op mogen zijn. Dit laat nu al de waarde van dit team  zien,” aldus Remco Oversier op de clubwebsite “Er is bij RKC Waalwijk veel perspectief voor talentvolle spelers om de stap naar het eerste elftal en dus het betaalde voetbal te maken. Met Mohamed binden we niet alleen een talentvolle speler, maar ook een jongen die elke dag opstaat met de intentie om beter te worden. Een mentaliteit die perfect past bij het huidige RKC Waalwijk.” Besluit de Waalwijkse directeur.