RKC Waalwijk is al druk bezig met te toekomst en heeft in die lijn dan ook het contract van Pieter Langedijk verlengd. De flankspeler is nu tot 2018 aan de Waalwijkers verbonden. Langedijk die in de afgelopen winterperiode over kwam van SPARTA Rotterdam had een optie in zijn overeenkomst om deze te verlengen.

“Pieter heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een van dé publiekslievelingen hier in Waalwijk. Een knappe prestatie voor een jongen van zijn leeftijd. Zijn sterke eerste seizoenshelft bij RKC leverde hem zelfs de verkiezing tot speler van het jaar van de supporters op. Het lichten van de optie in zijn contract is dan ook het logische gevolg van de enorme stappen die Pieter doormaakt bij RKC Waalwijk. We zijn blij dat Pieter nu tot de zomer van 2018 vastligt,” aldus Remco Oversier op het digitale huis van de Waalwijkers

in de 31 wedstrijden die langedijk in het geel blauw speelde was hij goed voor 15 goals en 8 assists, daarmee heeft de aanvaller een groot aandeel in de wederopstanding van RKC.