Ferdi Elmas is de afgelopen dagen op proef geweest en krijg komende woensdag de kans zich in een wedstrijd te bewijzen tov de technische leiding van RKC Waalwijk. Ferdi Elmas kan met zijn terug keer de vierde voormalig RKC-er in de selectie worden.  Benson, Voskamp en Greene keerde inmiddels al terug. RKC Waalwijk 2 is deze week vrij vam competitie verplichtingen waardoor elmas in de oefenwedstrijd tegen Gestel kan aantreden.

Elmas speelde de afgelopen seizoenen in de turkse topcompetities en is nu op zoek naar een nieuwe club, mogelijk kan RKC Waalwijk de aanvaller goed gebruiken en kan Elmas via RKC zijn carriere nieuwe leven in blazen.

Update: De stage van Ferdi Elmas is verlengd, RKC en de speler hebben de periode verlengd tot half oktober omdat de speler logischerwijs een te kort heeft aan wedstrijd rimte en een trainingsachterstand heeft wil RKC Elmas in een later stadium nog eens aan het werk zien. Elmas speelde gisteren in het met 1-0 gewonnen duel tegen Gestel mee.
RKC speelt de komende periode nog enkele oefenwedstrijden waarin Elmas zich kan laten zien. RKC1 zoekt nog een tegenstander voor de interland periode en ook RKC 2 speelt in oktober nog een oefenwedstrijd.