Rewien Ramlal 2011 (foto: rkcwaalwijk.nl)_1Met het oog op de toekomst heeft RKC Waalwijk jeugdspeler Rewien Ramlal van Regionale Jeugdopleiding Willem II/RKC vastgelegd. De 17-jarige verdediger, die ook op het middenveld kan spelen, heeft vanmiddag een contract voor drie seizoenen getekend. De Bosschenaar zal voorlopig bij de A-jeugd blijven trainen, en af en toe bij de hoofdmacht.

Op het digitale thuis van de club is trainer/coach Ruud Brood vol lof over de speler. “Rewien is een talentvolle voetballer die in zijn leeftijdscategorie tot de besten van Nederland behoort. Het is niet voor niets dat hij in juni deel uitmaakte van het Nederlands Elftal voor spelers onder 17 jaar dat in Mexico deelnam aan het wereldkampioenschap. Bij ons krijgt hij de kans om zich onder weerstand door te ontwikkelen. Ondanks interesse van andere clubs, heeft Rewien voor RKC Waalwijk gekozen. Dat laat eens te meer zien dat we voor jonge voetballers erg interessant zijn.”

Ramlal is trots dat hij bij RKC zijn eerste profcontract heeft gekregen. “Ik ben enorm blij dat ik bij RKC Waalwijk heb getekend. Inmiddels speel ik al meer dan negen seizoenen voor de club, dus de club zit echt in mijn hart. Het is een mooie club en de mensen hebben er vertrouwen in mij. De komende jaren ga ik dit vertrouwen waarmaken.”