Headliner

Nieuw RKC-logo

RKC Waalwijk gebruikt vanaf komend seizoen een nieuw logo. Op vrijdag 26 juni aanstaande zal deze tijdens een speciale VIP-avond samen met het shirt worden onthuld.  Tot die tijd worden steeds stukjes onthuld, met uitleg erbij. GeleLeger.nl vat het samen.

Fan bouwt mini-stadion

Heel soms liet hij een glimp zien van het project. Het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk, in LEGO. Jourian Bax was er meer dan een half jaar mee bezig, maar nu is het klaar. En het resultaat? Levensecht.

RKC eindigt als hekkensluiter

RKC - VOL JUP 14-15_11RKC Waalwijk is ondanks een overwinning op Fortuna Sittard op de laatste plaats geeindigd in de Eerste Divisie. De ploeg won met 0-2, maar kwam alsnog één doelpunt tekort om over de Limburgers te klimmen.

Martin Jol terug in Waalwijk

RKC - HER ERE 13-14Martin Jol keert even terug op het oude nest. De oud-trainer van RKC Waalwijk is vrijdag coach van een politie-elftal, tijdens het afscheidsduel van Yuri Cornelisse. Dit duel is tevens het eerste duel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft waaraan RKC Waalwijk onlangs begon.

De momenteel clubloze Jol is niet de enige ex-RKC'er die aanwezig is. Eerder hadden clubtopscorer aller tijden Rick Hoogendorp en voormalig RKC verdediger Lion Axwijk al toegezegd. Daarnaast zijn ook voormalig profvoetballers zoals Pascal Bosschaart en Richard Knopper van de partij in Waalwijk.

Meer artikelen...