RKC blijft mee doen om de play-off plekken. De Waalwijkers boekte hun derde thuisoverwinning op rij door FC Oss met 3-0 te verslaan. Invaller Johan Voskamp wist twee keer het net te vinden voor de Waalwijkers die daarmee weer het linkerrijtje binnen treden. Ook in de 4e periode staan de Waalwijkers er goed voor. Met 6 punten uit 2 wedstrijden staat de Waalwijkse formatie samen met De Graafschap op een gedeelde eerste plaats.

RKC had het meeste balbezit in de wedstrijd tegen Oss maar het duurde even tot dat de Osse muur voor het eerst gebroken werd. Fred Benson wist net voor rust de Waalwijkers op voorsprong te zetten, Na rust veranderde de wedstrijd in de Voskamp show, de ingevallen spits wist twee goals te maken in het slot van de wedstrijd, een heerlijke kopbal leek de goal van de wedstrijd te worden maar Voskamp dacht daar anders over. De spits scoorde op aangeven van Rienstra met een hakbal de 3e Waalwijkse en zijn tweede goal van de avond.

Achilles
Vanavond gaan de manschappen van van den Berg op bezoek bij Achilles'29, de ploeg uit Groesbeek is op dit moment hekkesluiter maar heeft het RKC in het verleden vaak genoeg erg moelijk gemaakt. RKC start te wedstrijd met één wijziging ten op zichte van de wedstrijd tegen FC Oss. Voskamp keert terug in de basiselft,  Nando Wormgoor en Rob van Sonsbeek zullen sowieso niet in actie komen bij RKC, het tweetal is al geruimte tijd afwezig met blessures. RKC krijgt na Achilles nog een uitwedstrijd de Waalwijkers moeten dan op bezoek bij buurman FC Den Bosch, Punten halen in deze wedstrijden is van groot belang voor de geelblauwe met een reeks wedstrijden tegen FC Volendam, de Graafschap, VVV, Almere en SC Cambuur Leeuwarden voor de boeg.