KNVB beker

Braber traint op wedstrijddag met Sneijder en Ivens

Robert Braber viert zijn doelpunt en de gelijkmaker van RKC Waalwijk.

Robert Braber trainde vanmiddag met Jonas Ivens en Rodney Sneijder op het trainingsveld van RKC Waalwijk. Doordat Braber trainde is het onduidelijk of hij vanavond deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van RKC.

Braber loopt al enige tijd met een pijnlijke schouder. Het zou kunnen zijn dat Kenny Anderson zijn vervanger is vanavond.

SeizoenClubCard-houders gratis naar bekerwedstrijd

De sfeer in het stadion is na de 1-0 opperbest.Op dinsdag 24 september start voor RKC Waalwijk de strijd om de KNVB-beker. In het eigen Mandemakers Stadion is Heracles Almelo de tegenstander. Supporters van RKC Waalwijk die in het bezit zijn van een SeizoensClubCard (SCC) krijgen gratis toegang tot deze wedstrijd, zo laat RKC Waalwijk weten. Losse kaarten voor het bekerduel kosten 2,50 euro per stuk. 

Wie de bekerwedstrijd met zijn SCC wil bezoeken, heeft geen los kaartje nodig. De SCC biedt op deze avond toegang tot het Mandemakers Stadion. 

RKC op revanche tegen PEC

De wedstrijd staat op het punt van beginnen. Vlaggen en doeken gaan omhoog.Fred Benson komt morgenavond (woensdag) weer naar Waalwijk met zijn PEC Zwolle voor de KNVB Beker. Na de 0-5 winst op FC Lisse waar Chevalier, Boukari, Sneijer en Najah scoorde werd RKC geloot aan PEC Zwolle.

RKC Waalwijk mag zich een heuse beker-club noemen. In de laatste jaren werd tweemaal de halve finale gehaald en vorig jaar werd de kwartfinale gehaald, naar onder andere een winst tegen FC Zwolle (0-1, Roald van Hout).

RKC treft Heracles in KNVB Beker

De loting voor de KNVB beker seizoen 2013/2014 is bekend. RKC Waalwijk treft als eerste tegenstander in het beker toernooi Heracles Almelo. De loting voor de eerste ronde van het Nederlandse Bekertoernooi werd verzorgd Heinrich Welling Competitieplanner  van de KNVB en Adam Sarota van FC Utrecht

 RKC Waalwijk zal haar eerste wedstrijd van dit beker seizoen spelen In het Mandemakers Stadion op 24, 25 of 26 september het aanvangstijdstip is nog niet bekend gemaakt.

KNVB-beker: RKC Waalwijk - PEC Zwolle 31 oktober

RKC Waalwijk bereikte vorige week vrij eenvoudig de derde ronde van het KNVB-bekertoernooi. In Lisse won het vlaggenschip van RKC Waalwijk met 0-5 van de plaatselijke FC. Tijdens de loting van afgelopen donderdag kwam er een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle uit de koker. 

Vandaag maakte de KNVB de speeldata voor de derde ronde in het bekertoernooi bekend. RKC Waalwijk mag op woensdag 31 oktober om 18.45 uur in het eigen Mandemakers Stadion aftrappen. 

Binnenkort zal RKC Waalwijk met de informatie over de kaartverkoop komen.

Meer artikelen...