Doelpunten van Kenny Anderson, Pieter Langendijk en Evander Sno bezorgden RKC een verdiende overwinning op het Groesbeekse Achilles '29. RKC verstevigd door de overwinning haar positie in het 'linkerrijtje', ook in de 4e periode blijft RKC samen met De Graafschap lijstaanvoerder met 9 punten uit 3 wedstrijden.

Maandagavond uit naar de nummerlaatst, het belooft met de geschiedenis boeken in de hand een lastige wedstrijd te worden voor ons RKC. RKC heeft het immers al diverse keren erg moeilijk gehad tegen de ploeg uit groesbeek en werd enkele keren verslagen. Zelfs als erdivisionist werd RKC de bekercompetitie uitgegooid door de groesbeekse formatie.  Achilles begon ook deze editie oppertunistisch en daar had RKC zichtbaar moeite mee, toch kregen de Waalwijkers wat meer de overhand wat in de 25e minuutt resulteerde in de 0-1 door Kenny Anderson.  Naast RKC kreeg ook Achilles enkele kansen maar uiteindelijk zochten de ploegen met een 0-1 ruststand de kleedkamer op.

Het was Achilles dat sterker de kleedkamer uit kwam dan RKC, al na 2 minuten in de tweede helft was het Oulad Omar die Achilles naast RKC schoot. Er was uiteindelijk een charge op het lijft van Evanders Sno nodig om de Waalwijkers aan het voetballen te krijgen. De Charge dei bijzonder genoeg slechts met geel bestraft werd leek het startschot voor een Waalwijks offensief wat al snel resulteerde in de 65 minuut in de 1-2 van Langedijk. Met zijn eerste goal sinds zijn terugkeer verzorgde Evander SNo in de 85e minuut de 1-3 voor de Waalwijkers. In de 93e minuut wist Achilles nog terug te komen in de wedstrijd de resterende tijd bleek te kort om nog terug te komen tot een 3-3 al kwam RKC in de slot secondes goed weg.