Een matige eerste helft leverde RKC een 0-1 achterstand op, maar met knokken voor elke meter wisten de geel blauw aan de hand van invaller en debutant van Eijma de 3 punten in Waalwijk te houden. Het was niet de beste wedstrijd van ONS RKC. De Waalwijkers speelde slordig en Dordrecht wist daar in de eerste helft handig gebruik van te maken. In de tweede helft rechte de geelblauwe hun rug en wisten ze toch het benodigde resultaat te behalen.

Vooraf hoopte en verwachte iedereen een mooie pot voetbal van ons RKC en de daarbij behorende 3 punten zouden in Waalwijk blijven, aan alles is te merken dat de Waalwijkers sportief gegroeid zijn en dat de verwachtingen weer aantrekken. RKC kon in de eerste helft echter niet voldoen aan dei verwachting en moest notabene met een 0-1 achterstand de rust in. Het inbrengen van Mezgrani ten koste van Engberink  leverder RKC al wat meer grip op in de wedstrijd en met de komst van Johan Voskamp in plaats van Kenny Anderson kon het Waalwijkse offensief beginnen. Met enkele kansen zoals kopvallen van Sno en Voskamp drongen de Waalwijkers meer aan, maar het was uiteindelijk van Eijma die als debutant de ban wist te breken. een voorzet belande bij de tweede paal in de voeten van de aanvaller die in de korte hoek wist af te ronden. Het was op nieuw van Eijma die een onvergetelijk debuut  beleefde die 7 minuten na de gelijkmaker de winnende Waalwijkse goal wist te maken.

RKC is door de overwinning weer geklommen op de ranglijst, de Waalwijkers staan weer op een playoff plek, een plek die men graag op het einde van het seizoen ook in handen wil hebben.