RKC Waalwijk heeft driepunten over gehouden aan het duel tussen NAC breda en de Waalwijkse ploeg. Na twee rode kaarten, drie afgekeurde doelpunten, vijf  treffers en zeven minuten extra tijd stond er een 2-3 eindstand op het scorebord in Breda. Rienstra kroonde zich tot Matchwinner.  Bij RKC ontving Williams een rodekaart voor de bal uit de goal te houden buiten de 16, het betekende voor RKC het einde van de overtal situatie, en door de 'safe' behield RKC zijn voorsprong.
 

De wedstrijd was vanaf de eerste seconde een vermakelijke pot, al na enkele minuten viel de eerste rode kaart., waarna RKC het overtal wist uit te spelen en op een 0-1 voorsprong kwam, Het was uiteindelijk Kenny Andersson die de goal wist te maken. Door een goal van Dessers en Sanoh werd de ruststand op 1-2 in Waalwijks voordeel. 

De rode kaart voor Williams kort na de rust zorgde er voor dat RKC haar overtal kwijt raakte en dat het meer onderdruk kwam te staan. De gelijkmaker viel uiteindelijk achter de ingevallen doelman Vaessen, RKC kwam kort na de 2-2 weer toe aan aanvallen waarna Rienstra de eindstand bepaalde op 2-3