RKC Waalwijk is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen. De Waalwijkers wonnen het duel in Velsen met 0-4. De helft van de doelpuntenproductie kwam op naam van Johan Voskamp waarmee de spits zijn seizoens totaal op 10 treffers bracht en daarmee voorlopig topscoorder is van de Waalwijkse formatie. Bij RKC maakte Evander Sno zijn rentree in het geelblauw en zijn debuut in de Jupiler League, ook Lazic maakte als invaller zijn debuut in het geelblauw en nam direct een assist en een goal voor zijn rekening.

Een winderige avond in velsen betekende voor beide ploegen even aftasten alvorens de eerste kansen zich aandiende. Het was RKC die de eerste kans creeerde en dit leverde direct de voorsprong op. Evander Sno toonde zijn waarde door Sanoh perfect de diepte in te sturen die op zijn beurt Johan Voskamp bediende bij het maken van zijn 9e seizoenstreffer. Voor rust leek Voskamp opnieuw te gaan scoren, een snel genomen vrije trap op langedijk leverde een voorzet op die via de schouder van Voskamp richting de 1e paal ging, helaas voor Voskamp belande hij op de paal en was het Sanoh die de rebount wist te verzilveren.

 

Ook na rust zette RKC aan en wist het middels Voskamp de score uittebreiden naar 0-3 Lazic gaf na een knappe aanname voor op de goalgetter die keurig afrondde. Het was vervolgens op nieuw Voskamp die en goal dacht te maken, Een kopbal van de spits werd met de hand van de doellijn gehaald waarna Lazic de toegekende strafschop zuiver binnen schoot en de eindstand van 0-4 op het scorebord zette.