RKC Waalwijk heeft dankzij een goede eerste helft vanavond de tweede zege op rij geboekt in de tweede periode. Dankzij goals van uitblinker Greene en spits Voskamp wonnen de Waalwijkers vanavond met 2-0 van Achilles '29.

Dat er naar 90 minuten slechts 2-0 op het scorebord stond, mag best magertjes worden genoemd. Zeker in het eerste bedrijf waren de geelblauwen van RKC veel en veel beter dan de gasten uit Groesbeek. Al na 8 minuten spelen werd dat verschil duidelijk op het scorebord. Op aangeven van Johan Voskamp wist Serginho Greene de bal bij de tweede paal het doel in te werken. Voor de middenvelder was het zijn tweede wedstrijd op rij waarin hij wist te scoren.

Een minuut of 20 later was het weer raak. Net op het moment dat Achilles een van haar spaarzame aanvallen in wilde zetten, wisten de Waalwijkers de bal te onderscheppen. Een snelle uitval over links resulteerde in een voorzet van Langendijk. Greene stapte slim over de bal heen waarop Voskamp helemaal vrij kon uithalen. De bal, die niet onhoudbaar leek, liet het net voor de tweede keer bollen.

Na de tweede treffer bloeide de wedstrijd langzaam dood. In de tweede helft oogde RKC een stuk minder. Tegen het einde van de wedstrijd kregen de bezoekers zelfs nog wat kansen. Gescoord werd er echter niet meer.

RKC heeft nu de volle buit in de tweede periode. Volgende week: Fortuna Sittard uit.