Het woord promotie leek de afgelopen seizoenen verdrongen uit Waalwijk, twee sportief troosteloze seizoenen achter elkaar zorgde voor weinig sportieve verwarming. De grootste winst van die twee seizoenen werd op kantoor behaald. Maar na een goede eerste seizoenshelft en met de komst van Lazic en Evander Sno keert het woord promotie terug in Waalwijk.

De roemloze seizoenen heeft RKC inmiddels achter zich gelaten. De club krabbelt op, boekt fantastische winsten en doet vol op mee voor de plekken in de play-offs. Evander Sno keerde in de winterstop terug in Waalwijk en geeft tegenover het Brabants Dagblad aan dat hij denkt dat de selectie van RKC Waalwijk kwaliteit genoeg heeft om naar de eredivisie te promoveren. Sno bazeert zijn mening op zijn eerste ervaringen sinds zijn terugkeer in Waalwijk. ,,Als ik er niet in zou geloven dat RKC kan promoveren, had ik niet voor anderhalf getekend", zegt hij in het Brabants Dagblad.
 
Komende vrijdag maakt de bere sterke middenvelder zijn debuut in de eerste divisie, en zijn rentree in het Waalwijkse geelblauw om samen met de club die hem al twee keer eerder oppikte op jacht te gaan naar de ultieme comeback